пʼятницю, 19 січня 2024 р.

Тематичне вивчення

 


Відповідно до річного плану роботи закладу дошкільної освіти №5 «Джерельце» на 2023/2024 навчальний рік  в термін з 15.01.2024  по 19.01.2024 року  проходило тематичне вивчення питання «Стан планування та проведення  освітньої взаємодії з дошкільниками при організації пізнавально-дослідницької діяльності  за альтернативною програмою «STREAM-освіта, або Стежинки  у Всесвіт».

    «Вмійте щодня відкривати перед дитиною щось нове, і відкривати так, щоб навколишній світ заграв перед нею всіма барвами веселки. Завжди залишайте щось недоказане, щоб дитині не раз хотілося повернутися до того, про що вона дізналася» (В.Сухомлинський)

    SТRЕАМ-освіта —  інтегрує в собі завдання з формування в дітей загальних наукових уявлень про світ; ознайомлення їх з технологіями; розвиток уміння досліджувати, експериментувати, конструювати та здатності дивуватися і пізнавати, відображати побачене і почуте у практичній діяльності тощо.

    STREAM–освіта надає можливість майбутньому поколінню винахідників, новаторів і лідерів проводити дослідження як вчені, моделювати як технологи, конструювати як інженери, бачити як художники, аналітично мислити як математики, і грати як діти.

















Немає коментарів:

Дописати коментар