середу, 19 січня 2022 р.

Педагогічна рада


 18 січня в закладі освіти пройшло чергове тематичне засідання педагогічної ради - «Оптимізація форм роботи з фізичного виховання засобами елементів оздоровчих здоров’язбережувальних технологій: фітбол, пальчикової, дихальної, звукової гімнастик»

Розпочала засідання директор -  Кириленко Тетяна, яка - оголосила порядок денний поточного зібрання, проінформувала присутніх щодо виконання ухвал попередньої педагогічної ради тощо.

Під час ділової гри, що провела вихователь-методист закладу – Ірина Терещенко, йшлося про характеристику здоров’язбережувальних, здоров’яформувальних, здоров’ярозвивальних технологій. Було зосереджено увагу на інноваційній технології - фітбол-гімнастиці та на традиційних: пальчиковій, дихальній, звуковій гімнастиках. Мова велася і про те, які умови створені у закладі для оздоровлення дітлахів, що важливо обговорювати з батьківською громадою, використовуючи елементи технологій. Практичні вправи, що запропонували – Тамара Мазур та Ірина Терещенко, викликали жвавий інтерес та поповнили професійну скарбничку педагогів.









Немає коментарів:

Дописати коментар