пʼятницю, 24 грудня 2021 р.

"Новий рік" у "Джерельці"

 


Новоріччя у «Джерельці» підготували для вихованців  закладу -  музичний керівник  -Гаріна Н.І., вихователі  та педагоги  вікових груп: раннього віку «А», «Б», молодшого  дошкільного віку, середнього дошкільного віку «А», «Б», старшого  дошкільного віку. 

Музичні  свята  пройшли з піснями,  таночками,  пригодами, подорожами. Діти чаклували, грали в ігри, розповідали вірші, взаємодіяли у командах. Фінальні акорди свята були наповнені спільними хороводами та приємними митями. 

Казкові герої, у виконанні  Стрингель А., Мазур Т. (Снігуронька), Ворон Л., Щирої Л., Михайлининої О., Титенко Н. (Дід Мороз), Симонової Я. (Троль, Вовчик, Китайський імператор), Стрингель А. (Вождь африканського племені) -  створили атмосферу сюрпризів, подарунків, веселощів.

Казкові костюми для дітвори, що ще більше передають образи героїв свята: феєчок, китайських дівчаток із віялами, цьогоріч майстерно та професійно пошила кастелянка - О.Станова.  

Дякуємо всім працівникам закладу, батькам за святковий новорічний настрій в  помешканнях закладу та на його території, за радість прийдешніх свят, приємні емоції, що передують новоріччю. 


Немає коментарів:

Дописати коментар